Tevreden klanten

Jana V.C.

Back Office Assistant

"Ze nam als eerste de tijd om echt oprecht naar me te luisteren."

Ik ken Tania al een tijdje en heb het geluk gehad haar even als mijn jobcoach te hebben. Toen ik twijfels begon te krijgen bij mijn vorige werkgever, kon ik met mijn verhaal dan ook terecht bij haar. Ze nam als eerste de tijd om echt oprecht naar me te luisteren. Luisteren naar je ervaring en je vaardigheden maar ook naar je verwachtingen en je ambities. Tania weet als geen ander hoe ze de mat...

verder lezen...


Michael S.

Zaakvoerder JSM Communications

"Ze zoeken naar dé kandidaat die écht past in onze organisatie en cultuur! "

Onze groei met JSM wordt niet verwezenlijkt door veel extra krachten aan te werven, maar door het werven van de juiste krachten. Daarbij is het vinden van talenten die passen binnen onze cultuur bijzonder belangrijk. En daar maakt Rock Recruitment het verschil. Ze zoeken niet naar mogelijke kandidaten, maar ze zoeken naar dé kandidaat die écht past in onze organisatie en cultuur!

verder lezen...


Dominique A.

Zaakvoerder Twikey

"Professioneel en de juiste kandidaten."

“Professioneel, met een luisterend oor, met als resultaat: de juiste kandidaten.”

verder lezen...


Sophie S.

C.O.O. Lamett Europe

"Wij krijgen steeds kandidaten te zien die perfect bij ons bedrijf en onze bedrijfscultuur passen!"

“Wij krijgen steeds kandidaten te zien die perfect bij ons bedrijf en onze bedrijfscultuur passen, er wordt effectief een selectie gemaakt op maat van ons bedrijf”

verder lezen...


Simon B.

CEO Pollet Pool Group

"Rock recruitment focust op kwaliteit i.p.v. kwantiteit..."

“Rock recruitment focust op kwaliteit i.p.v. kwantiteit en speelt kort op de bal. Een hands-on mentaliteit die we bij Pollet Pool Group enorm appreciëren en al tot vele succesvolle aanwervingen heeft geleid. Rock on Tania & Michèle!"

verder lezen...


Catherine D.

Zaakvoerder Dux International

"Een heel fijne, betrouwbare en efficiënte samenwerking!"

“Een match met onze bedrijfscultuur”, daar gaan ze voor in een heel fijne, betrouwbare en efficiënte samenwerking!

verder lezen...


Hendrik S.

General Manager Isolteam

"Dankjewel voor jullie steengoede service!"

Jullie hebben écht jullie beste steentje voorgezet bij onze zoektocht naar een nieuwe medewerker! Dankjewel voor jullie steengoede service!!

verder lezen...


Mitch V.

Laborant / Kwaliteitsmedewerker

"Flexibel - Vriendelijk - Empathisch - Vlot - Concreet - Behulpzaam - Bereikbaar - Efficiënt"

Flexibel - Vriendelijk - Empathisch - Vlot - Concreet - Behulpzaam - Bereikbaar - Efficiënt: Op deze manier werd ik snel voorgesteld bij mijn nieuwe werkgever. Het was geen moeite om in de ochtend om 6h30 af te spreken. Een telefoontje voor info op een vrijdagavond was geen probleem. Dit apprecieer ik enorm. Flexibiliteit en efficiëntie maken het verschil in de zoektocht naar nieuw werk! Nogmaa...

verder lezen...


Michelle D.

HR consultant

"Twijfels bij je huidige werkgever? Ga langs, je zal onmiddellijk zien wat ik bedoel!"

Dankzij Michèle, een topmadam met enorm veel ervaring binnen rekrutering en selectie, begin ik aan een nieuw avontuur! Omdat deze dames luisteren naar je verwachtingen, je ambities en je ervaring kunnen zij voor jou de perfecte match vinden! Twijfels bij je huidige werkgever? Ga langs, je zal onmiddellijk zien wat ik bedoel! Thanks Rock Recruitment, Thanks Michèle, YOU ROCK!

verder lezen...


Dominique V.

Commerciële binnendienst

"Er werd echt geluisterd naar mijn verwachtingen."

Heel vriendelijk onthaald, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Er werd echt geluisterd naar mijn verwachtingen voor een nieuwe job en slechts enkele weken later kon ik reeds kiezen uit 2 droomjobs! Bedankt Michèle, en voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging... contacteer hen asap! 

verder lezen...