Rock Recruitment keeps on Rocking

Rock Recruitment keeps on Rocking

We keep on rocking!

The proof of the pudding is in the eating. In ons geval geen ‘lekker gerecht’ om op te eten, maar wel ‘cijfers’ die we met veel gemak kunnen verteren. Jawel, in 2019 hielpen we 58 mensen aan een nieuwe job. Dat werd in 48 gevallen een succesverhaal. Het slaagpercentage van 91% uit 2018 evenaren was mission impossible, maar een succesratio van 83% blijft buitengewoon voor onze sector. Daarom: we keep on rocking, en dat zullen we ook in 2020 doen. En wel zo …

Trouw aan onze waarden

Kwaliteit boven kwantiteit, dat blijven we in ons achterhoofd houden tijdens onze zoektocht. We willen de juiste medewerkers vinden voor bedrijven, maar niet ten koste van alles. Talenten blijven we dus enkel voorstellen als we er rotsvast van overtuigd zijn dat ze de juiste match zijn. We houden het namelijk graag menselijk. Onze klanten ‘maar half’ helpen, hoort daar niet bij. We worden trouwens echt blij als we iemand kunnen helpen. Ook dat is menselijk. Het voorbije jaar was dat minstens 58 keer het geval.

 

Professionaliseren, digitaliseren, innoveren, …

We worden dezer dagen om de oren geslagen met deze werkwoorden. Rock Recruitment doet er nog een schepje bovenop, want ook wij zijn er werk van aan het maken. In 2020 nemen we namelijk een kwalitatief computersysteem in gebruik dat op maat gemaakt is voor de wereld van werving en selectie. Het zal ons helpen om onze professionele aanpak naar een nog hoger niveau te tillen. In dat kader zit ook de rekrutering van onze eerste eigen ‘rocker’ eraan te komen. Wat we die zullen bieden? Een unieke werkplaats, vrijheid, verantwoordelijkheid, heel wat doorgroeimogelijkheden en de kans om met ons mee te rocken. Waarom wij precies rocken, vertellen werknemers én klanten je op onze website www.rockrecruitment.be.

No limits

We verleggen grenzen bij het zoeken naar het juiste profiel voor onze vacatures. Maar naast grenzen verleggen, kijken we ook hoe we grenzen kunnen doen vervagen. Kandidaten moeten snel, gemakkelijk en zonder omwegen bij ons terechtkunnen. Daarom zijn we onlangs gestart met een livechatsysteem. Dichter bij onze kandidaten stonden we nooit …

De natuur rockt mee!

De week voor Kerstmis was het op de parking voor Hangar K drukker dan ooit. Jawel, het Mandelaplein vormde eind 2019 het decor voor de Warmste Week van Studio Brussel. We vonden het de ideale gelegenheid om iets terug te doen voor de wereld rondom ons. Voor elke vacature die we sinds onze start hebben ingevuld, gaan we dus een boom planten, samen met Ondernemers zonder Grenzen. Heel ver hoefden we trouwens niet te zoeken naar een link met een goed doel. Wij helpen mensen aan een job op een plek waar ze verder kunnen groeien. Dat koppelen aan iets dat ook letterlijk groeit, leek ons de logica zelve.

 

Geplaatst op 14.Jan.2020