Tevreden Werknemers

Why we rock...!

David V.

Sales Manager

"Heel tevreden over de manier van werken en de opvolging!"

Heel tevreden over de manier van werken en de opvolging! Solliciteren was ineens geen stressvolle bedoening meer. Laure, nogmaals dank voor alles!

verder lezen...


Mireille V.A.

Customer Service DACH

"Mijn droom hebben ze alvast waargemaakt! Nogmaals dikke merci!"

Zo blij Rock Recruitment te leren kennen. Na een aangenaam intake gesprek met Nathalie & Océane begon het mooie verhaal. Onder de vleugels van Elodie & Océane kon ik al snel bij een eerste bedrijf op sollicitatiegesprek gaan. En... niet te geloven na 3 weken heb ik mijn contract getekend. Dankjewel Elodie, Océane en het volledige Rock Recruitment Team! Ben je net als ik 58 jaar en twi...

verder lezen...


Gauthier W.

Logistiek Manager

"Vlotte en professionele communicatie"

Een erg vlotte en professionele communicatie. De aangeboden vacatures waren in lijn met mijn verwachtingen en daarbij werd alles nauwgezet opgevolgd. Bedankt Laure en het team van Rock Recruitment voor het begeleiden naar een nieuwe job!

verder lezen...


Nicolas S.

Account Manager

"Aanpak, opvolging & andere aspecten altijd professioneel"

Lara Messeeuw van Rock Recruitment heeft me uitstekend bijgestaan tijdens mijn zoektocht naar werk. Haar aanpak in het vinden van geschikte bedrijven, opvolging en andere aspecten was altijd zeer professioneel. In vergelijking met andere selectiebureaus waarmee ik heb samengewerkt, steekt Rock Recruitment (Lara) er duidelijk bovenuit. Dankjewel!

verder lezen...


Kunigunde V.P.

Commercieel bediende

"Bij Rock Recruitment is er tijd voor zowel het zakelijke maar zeker ook het menselijke te bespreken"

Na een bewogen jaar besliste ik om te veranderen van werk. Ik had al een paar klokken horen luiden over het team van Rock Recruitment en besloot van mij in te schrijven. Van het 1ste contact met Lara was het er boenk op!!! Ik werd onthaald alsof we al jaren vrienden waren en het leven er gewoon voor gezorgd had dat we elkaar een tijdje niet gezien hadden en nu tijd hadden om bij te praten. Al ...

verder lezen...


Aline G.

Technical Account Manager

"Een aanrader voor wie een nieuwe opportuniteit zoekt!"

Er wordt in eerste instantie goed naar je geluisterd. Waar ben je naar op zoek? Wat zijn je capaciteiten? Wie ben je als persoon? Vervolgens wordt er een match gezocht. Goede en vlotte opvolging, kwalitatieve vacatures en vriendelijke mensen. Een aanrader voor wie een nieuwe opportuniteit zoekt!

verder lezen...


Jaouad E.

Process Engineer Expert

"Top ervaring! Een echte aanrader! Topteam!"

Michele Desmet heeft mij super goed begeleid in mijn zoektocht. Open en eerlijke communicatie. Hier luisteren ze echt naar wat je belangrijk vind. Ik werd doorheen mijn sollicitaties goed ondersteund ondanks mijn moeilijke zoekcriteria. Er wordt ook niet zomaar gestrooid met vacatures. Ze begeleiden jou niet zomaar naar een nieuwe functie maar echt naar een passende functie waar je jezelf kan ...

verder lezen...


Bianca C.

Boekhouder

"Ik waardeer de diensten van Rock Recruitment"

Laure is een krak in haar vak, met haar vele connecties kan ze heel makkelijk contacten leggen met andere bedrijven. Na ons gesprek heeft zij mij al meerdere aanbiedingen gestuurd diezelfde dag! Na twee weken had ik mijn nieuwe job. Ik waardeer hun diensten ten zeerste en zou Rock Recruitment en Laure in het bijzonder, van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe job!

verder lezen...


Fauzia B.

Sales Administrator

"Rock Recruitment heeft me ontzettend goed en vooral snel aan een nieuwe job geholpen"

Laure van Rock Recruitment heeft me ontzettend goed en vooral snel aan een nieuwe job geholpen. De ene vacature na de andere stroomde door haar binnen en na amper 2 weken actief op zoek te zijn, had ik een nieuwe job. Ik kan alleen maar lovende woorden gebruiken om Rock Recruitment te beschrijven. Heel erg bedank, Laure!

verder lezen...


Femke D.

Voorraadbeheerder

"Een prima opvolging bij Rock Recruitment"

Na een erg aangenaam kennismakingsgesprek met Valerie wist ze me al snel een fijne en uitdagende vacature door te sturen. Ze had onmiddellijk voeling met welke job er goed bij mij paste. Na 2 sollicitatiegesprekken werd ik aangenomen. Vóór en na elk gesprek werd ik ook heel goed begeleid door Valerie. Een berichtje, telefoontje, … niets was haar teveel. Een prima opvolging bij Rock Recruitment ...

verder lezen...