Tevreden klanten

Kunigunde V.P.

Geplaatst op 03.Jan.2024

"Bij Rock Recruitment is er tijd voor zowel het zakelijke maar zeker ook het menselijke te bespreken"

Na een bewogen jaar besliste ik om te veranderen van werk. Ik had al een paar klokken horen luiden over het team van Rock Recruitment en besloot van mij in te schrijven.

Van het 1ste contact met Lara was het er boenk op!!! Ik werd onthaald alsof we al jaren vrienden waren en het leven er gewoon voor gezorgd had dat we elkaar een tijdje niet gezien hadden en nu tijd hadden om bij te praten. Al heel snel kwamen er voorstellen om op gesprek te mogen gaan en ja hoor!!! Door goed voorbereid naar het gesprek te gaan was het een No- brainer voor de werkgever om mij te aanvaarden. Alles gebeurde in overleg: mijn loon, mijn uren, e.a. waren bespreekbaar en was het van beide kanten "wijn bij de wijn" doen om tot een overeenkomst te komen. Bij het gaan ondertekenen van mijn contract nog zitten koffiekletsen.

Nee, bij Rock Recruitment sta je als persoon bovenaan het lijstje en is er tijd voor zowel het zakelijke maar zeker ook het menselijke te bespreken. Hopelijk zal ik geen beroep meer moeten doen op Lara maar als dat wel het geval zou zijn dan zal ik met een gerust hart haar terug aanspreken om mij aan een nieuwe job te helpen.

Kunigunde V.P.

Commercieel bediende