Tevreden bedrijven

Wim Willems

Geplaatst op 15.Jul.2024

"Rock Recruitment is een meedenkende en inzichtgevende partner die ons ondersteunt bij elke stap van ons HR-proces"

Wij zijn ontzettend tevreden met de samenwerking met Rock Recruitment. Als KMO missen wij soms de interne HR-structuur en expertise, maar Rock Recruitment vult dit perfect aan. Ze bieden niet alleen ondersteuning bij het werven van nieuwe profielen, maar ook bij de evaluatie en integratie van nieuwe medewerkers. Hun nabehandeling en bijsturing zorgen ervoor dat nieuwe werknemers zich snel thuis voelen en optimaal kunnen presteren.

Rock Recruitment gaat verder dan alleen rekrutering; ze zijn een volwaardige HR-partner op alle vlakken. Bij ingrijpende veranderingen binnen onze onderneming, zoals het herzien van het organigram of het invullen van nieuwe taken, denken ze actief mee en bieden ze waardevolle inzichten. Bovendien helpen ze bij het laten doorgroeien van bestaande werknemers, waardoor we intern talent optimaal kunnen benutten. Hun objectieve kijk, rekening houdend met onze kostenefficiƫntie, helpt ons om strategische beslissingen te nemen die bijdragen aan de groei en stabiliteit van ons bedrijf.

De assessments die Rock Recruitment heeft uitgevoerd, hebben ons op een verrassend positieve manier geholpen om onszelf en ons team beter te leren kennen. Door deze inzichten weten we nu beter hoe we elk profiel binnen het team moeten benaderen en wat de afzonderlijke noden van iedere persoon zijn. Dit is zeer waardevol gebleken bij het rekruteren van nieuwe teamleden, omdat we hierdoor de juiste fit voor ons team kunnen vinden.

De voorgestelde kandidaten zijn altijd van hoog niveau en grondig gescreend. We hebben nog nooit een tegenvallende kandidaat gehad; het is duidelijk dat Rock Recruitment een kwaliteitslabel is waarop we kunnen vertrouwen voor de lange termijn.

Kortom, Rock Recruitment is een meedenkende en inzichtgevende partner die ons ondersteunt bij elke stap van ons HR-proces. We kunnen hen ten zeerste aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare HR-partner.

Wim Willems

Accountmanager & Bestuurder bij 4P Media